Resurse concepute pe versete despre dragoste

Accesează aceste postări și exploră dragostea din perspectiva Bibliei

Dragostea nu caută folosul său

Predică

Ce te poate determina să-ți dorești cu adevărat să lucrezi la a avea dragoste? Primul pas este să fii atras de exemplul oferit de Domnul Isus, care ne-a arătat că dragostea adevărată nu caută folosul său. Te invităm să asculți această predică pentru a descoperi mai multe despre acest model suprem de iubire.
Accesează acum

Urmăriți să aveți dragostea

Predică scrisă

Ai reflectat vreodată asupra importanței dragostei în viața ta? Conform 1 Corinteni 13, chiar dacă am avea toate cunoștințele și toată știința, am împărți toată averea noastră și am avea o credință atât de mare încât să mutăm munții, toate acestea nu ne-ar folosi la nimic fără dragoste. Citește această predică scrisă pentru a înțelege mai bine acest adevăr.

h

Dragostea din Împărăția lui Dumnezeu

Articol

Una dintre valorile fundamentale din Împărăția lui Dumnezeu este dragostea. Fără dragostea de sus, nu vom putea locui împreună cu Dumnezeu. Pentru a înțelege mai bine această dragoste desăvârșită, te invităm să citești articolul nostru și să descoperi cum poate fi obținută prin păzirea învățăturilor lui Hristos.

Alte resurse concepute

Pe versete despre dragoste

Ce am impotriva ta este ca ti-ai parasit dragostea dintai

Predica conceputa pe versete despre dragostea dintai

Fiecare dintre noi ne intrebam ce vrea sa spuna Domnul cand vorbeste despre dragostea dintai. Ce vrea sa spuna Domnul Isus cu privire la acest pacat al parasirii dragostei dintai? Cum apare aceasta dragoste despre care ne spune Scriptura sa nu o stirnim pana nu vine ea? Poate sa apara daca nu suntem atrasi de frumusetea Domnului Isus? Cu ce ne atrage la El, Domnul Isus?

Asculta predica acum

Indelunga rabdare

Predica scrisa conceputa pe versete despre îndelunga rabdare si dragoste

Va invitam sa explorati ce inseamna indelunga rabdare in viata de credinta si cum a manifestat-o Domnul Isus. Ganditi-va: cum ar arata viata voastra daca ati rabda la fel ca El, in fata nedreptatii si suferintei? Haideti sa descoperim impreuna cum rabdarea ne poate transforma si apropia de Dumnezeu.

Citeste predica acum

Scoala lui Hristos

Articol conceput pe versete despre cultivarea dragostei

Descopera necesitatea inscrierii in Scoala lui Hristos si rolul Bisericii, Trupul lui Hristos, in dezvoltarea dragostei si a bunatatii, ca sa putem ajunge asemenea lui Hristos. Afla cum viata de ucenicie in Biserica ne transforma si ne aduce mai aproape de Dumnezeu.

Acceseaza acum

Accesează și comandă acum gratuit broșura

ROSTUL VIEȚII

La o analiză mai atentă, observăm că aproape nimeni nu se oprește să se întrebe care este adevăratul rost al acestei vieți limitate. De ce îmbătrânim, ne îmbolnăvim și murim? Care este scopul existenței noastre și ce se întâmplă cu sufletul după moarte?

Este moartea doar un sfârșit sau o tranziție către altceva? Cum se raportează viața noastră pământească la lumea în care se află Dumnezeu?

Pentru a găsi răspunsuri la aceste întrebări fundamentale și a înțelege planul lui Dumnezeu pentru noi, citește acum broșura "Rostul Vieții".

Conține peste

125

versete, inclusiv despre dragoste

Descoperă peste

10

tematici legate de tema dragostei

Bibliotecă digitală

Explorează resursele noastre

Predici

Predici scrise

i

Articole

Resurse