Descoperă profunzimea mulțumirii

Accesând postările noastre și lasă-te inspirat de învățăturile Domnului cu privire la mulțumire

h

Atras de frumusețea caracterului lui Hristos

Articol

A fi atras de frumusețea caracterului lui Hristos înseamnă a vedea în El chipul desăvârșit al lui Dumnezeu și a găsi adevărata mulțumire prin păzirea poruncilor Lui. Dragostea față de Hristos ne îndeamnă să-I urmăm căile și să ne dorim să devenim asemenea Lui. Te invităm să citești acest articol pentru a afla cum ne poate atrage și transforma Domnul.

Accesează acum

Rolul Bisericii în planul lui Dumnezeu

Predică

Te-ai întrebat vreodată dacă poți fi cu adevărat mulțumit atunci când biserica din care faci parte nu se aliniază cu planul lui Dumnezeu? Gândește-te la învățăturile și practicile bisericii tale și întreabă-te dacă acestea sunt în conformitate cu Cuvântul Lui. Ascultă această predică pentru a afla răspunsul.

Accesează acum

h

Credincioșia

Predică scrisă

Te-ai gândit vreodată cât de mulțumit ești atunci când cineva îți este credincios și loial? În Epistola către Galateni, roada Duhului include credincioșia, și acest lucru aduce o mulțumire profundă. Reflectează asupra importanței de a lucra la credincioșie în viața ta pentru a aduce aceeași mulțumire celor din jurul tău. Citește acest articol pentru a afla mai multe.

Accesează acum

Alte resurse concepute

Pe versete despre dragoste

Ce am impotriva ta este ca ti-ai parasit dragostea dintai

Predica conceputa pe versete despre dragostea dintai

Fiecare dintre noi ne intrebam ce vrea sa spuna Domnul cand vorbeste despre dragostea dintai. Ce vrea sa spuna Domnul Isus cu privire la acest pacat al parasirii dragostei dintai? Cum apare aceasta dragoste despre care ne spune Scriptura sa nu o stirnim pana nu vine ea? Poate sa apara daca nu suntem atrasi de frumusetea Domnului Isus? Cu ce ne atrage la El, Domnul Isus?

Asculta predica acum

Indelunga rabdare

Predica scrisa conceputa pe versete despre îndelunga rabdare si dragoste

Va invitam sa explorati ce inseamna indelunga rabdare in viata de credinta si cum a manifestat-o Domnul Isus. Ganditi-va: cum ar arata viata voastra daca ati rabda la fel ca El, in fata nedreptatii si suferintei? Haideti sa descoperim impreuna cum rabdarea ne poate transforma si apropia de Dumnezeu.

Citeste predica acum

Scoala lui Hristos

Articol conceput pe versete despre cultivarea dragostei

Descopera necesitatea inscrierii in Scoala lui Hristos si rolul Bisericii, Trupul lui Hristos, in dezvoltarea dragostei si a bunatatii, ca sa putem ajunge asemenea lui Hristos. Afla cum viata de ucenicie in Biserica ne transforma si ne aduce mai aproape de Dumnezeu.

Acceseaza acum

Accesează și comandă acum gratuit broșura

ROSTUL VIEȚII

La o analiză mai atentă, observăm că aproape nimeni nu se oprește să se întrebe care este adevăratul rost al acestei vieți limitate. De ce îmbătrânim, ne îmbolnăvim și murim? Care este scopul existenței noastre și ce se întâmplă cu sufletul după moarte?

Este moartea doar un sfârșit sau o tranziție către altceva? Cum se raportează viața noastră pământească la lumea în care se află Dumnezeu?

Pentru a găsi răspunsuri la aceste întrebări fundamentale și a înțelege planul lui Dumnezeu pentru noi, citește acum broșura "Rostul Vieții".

Conține peste

125

versete, inclusiv despre dragoste

Descoperă peste

10

tematici legate de tema dragostei

Bibliotecă digitală

Explorează resursele noastre

Predici

Predici scrise

i

Articole

Resurse