Accesează și alte materiale gratuite concepute pe versete Biblice

Dragostea nu caută folosul său…

Tip: Predică
Tematică: Dragoste

Ce ne poate determina să ne dorim să cultivăm în noi dragostea pe care a avut-o Domnul Isus? Răspunsul este simplu: trebuie să fim atrași de modul în care a trăit El. Ascultă acum această predică pentru a afla ce spune Dumnezeu despre a nu căuta folosul propriu.

Accesează

Urmăriți să aveți dragostea

Tip: Predică scrisă
Tematică: Dragoste

Parcurgând 1 Corinteni 13, descoperim că fără dragoste, suntem, în esență, nimic. Citește această predică scrisă pentru a învață cum să urmărești și să cultivi dragostea de sus, fără de care nimeni nu-L va vedea pe Dumnezeu.

Accesează

Îndelunga răbdare

Tip: Predică scrisă
Tematică: Dragostea

Alătură-te unei explorări profunde a Roadei Duhului, cu o concentrare specială pe îndelunga răbdare, o componentă esențială a dragostei. Vom analiza cum a exemplificat Domnul Isus această trăsătură și vom discuta relevanța ei în diverse împrejurări. Te invităm să reflectezi și să aplici aceste învățături, pentru a te modela după Învățătorul nostru.

Accesează

Dragostea din Împărăția lui Dumnezeu

Tip: Articol
Tematică: Dragostea

Dragostea stă la baza valorilor ce guvernează Împărăția lui Dumnezeu, după cum este scris: Dumnezeu este dragoste. Descoperă această dragoste fără de care nu vom vedea Împărăția lui Dumnezeu, pentru că, așa cum ne învață Scriptura, 'Cine nu iubește, n-a cunoscut pe Dumnezeu'. (1 Ioan 4:8)

Accesează
About admin

0 Comments

Abonează-te pentru a fii înștiințat despre noi postări